- 1 stk laks m. skind
- 2 stk hjemmelavet knækbrød
- en god håndfuld spinat
- 10-15 mandler
- 1 tamat
- 2 soltørrede tomater
- honning, grov sennep, olie, citron
Hvis du ikke har en rest laks fra dagen før tager det ikke lang tid at lave et stykke. Put laksen med skindet nedad på en varm pande. Drys med salt, peber og citron. Steg på skindsiden i 5-10 min eller indtil ca halvdelen af laksen har taget farve. Derefter steges på den anden side i 1 min. Laks skal ikke have for lang tid, så bliver den meget tør.
Salaten er rigtig enkel og lækker. Spinaten skylles. Tomat og soltørrede tomater skæres i tern, og vendes med spinat og mandler. Til sidst laves en dressing af ca 1:1:1 af olie, honning og sennep, og den smages til med citron.
Umm, det er lækkert, og det kan være klart på 10 min, så der er ingen undskyldning.
English:
Mmm, this lovely, healthy and easy meal I got for lunch. The salmon was from the day before, and the crispbread I made this week as well. So the only thing I needed to do this morning was to make the salad. This is an easy, but nice salad. Just use spinach, a tomato, some sun-dried tomatoes, some almonds and a dressing. The dressing is made from mustard, honey, oil and citrus. So no bade excuses for not having a good lunch from home.
No comments:
Post a Comment