Friday, September 14, 2012

Laks med Hjemmelavet knækbrød og Salat


Mmm, der er ikke noget mere lækkert end lidt rester fra dagen før, der kan gøres festlig med lidt nyt tilbehør. Det man skal bruge er:


  • 1 stk laks m. skind
  • 2 stk hjemmelavet knækbrød
  • en god håndfuld spinat
  • 10-15 mandler
  • 1 tamat
  • 2 soltørrede tomater
  • honning, grov sennep, olie, citron


Hvis du ikke har en rest laks fra dagen før tager det ikke lang tid at lave et stykke. Put laksen med skindet nedad på en varm pande. Drys med salt, peber og citron. Steg på skindsiden i 5-10 min eller indtil ca halvdelen af laksen har taget farve. Derefter steges på den anden side i 1 min. Laks skal ikke have for lang tid, så bliver den meget tør. 
Salaten er rigtig enkel og lækker. Spinaten skylles. Tomat og soltørrede tomater skæres i tern, og vendes med spinat og mandler. Til sidst laves en dressing af ca 1:1:1 af olie, honning og sennep, og den smages til med citron. 
Umm, det er lækkert, og det kan være klart på 10 min, så der er ingen undskyldning.

English:
Mmm, this lovely, healthy and  easy meal I got for lunch. The salmon was from the day before, and the crispbread I made this week as well. So the only thing I needed to do this morning was to make the salad. This is an easy, but nice salad. Just use spinach, a tomato, some sun-dried tomatoes, some almonds and a dressing. The dressing is made from mustard, honey, oil and citrus. So no bade excuses for not having a good lunch from home.   

No comments:

Post a Comment