Monday, October 1, 2012

Pølsehorn med Pesto



I weekenden har jeg været til surprice-party, og lavede en ordentlig omgang pølsehorn til natmaden. 

ca 50 små horn


  • 7stk frankfurtere
  • 3dl lunkent vand
  • 2dl syrnet mælkeprodukt
  • 2tsk salt
  • 3spsk honning
  • 1dl hvedeklid (kan erstattes med andet mel)
  • ca 7dl hvedemel
  • 4spsk olivenolie
  • 1 glas rød pesto
  • frø til pynt (kan undlades)
  • 25g gær
Gæren opløses i vandet, og salt, honning, olie og syrnet mælkeprodukt tilsættes. Hvedekliden tilsættes, og hvedemelen lidt efter lidt. Dejen skal være glat og skal ikke klistre til fingrene. Dejen hæver i 1-2 timer. 
Dejen deles i 6-7 kugler, og rulles ud på et meldrysset bord. Hver cirkel deles i 8, og smøres med pesto. 
Frankfurterne deles i 8, og rulles fra den brede ende af trekanterne til spidsen. Det er vigtigt spidsen er i bunden, da den ellers kan åbne sig under bagning. 
Hornene smøres med neutral olie og drysses evt med frø. De bages i ca 15 min ved 200C til de er blevet gyldne. 

No comments:

Post a Comment