I weekenden har jeg været til surprice-party, og lavede en ordentlig omgang pølsehorn til natmaden.
ca 50 små horn
- 7stk frankfurtere
- 3dl lunkent vand
- 2dl syrnet mælkeprodukt
- 2tsk salt
- 3spsk honning
- 1dl hvedeklid (kan erstattes med andet mel)
- ca 7dl hvedemel
- 4spsk olivenolie
- 1 glas rød pesto
- frø til pynt (kan undlades)
- 25g gær
Gæren opløses i vandet, og salt, honning, olie og syrnet mælkeprodukt tilsættes. Hvedekliden tilsættes, og hvedemelen lidt efter lidt. Dejen skal være glat og skal ikke klistre til fingrene. Dejen hæver i 1-2 timer.
Dejen deles i 6-7 kugler, og rulles ud på et meldrysset bord. Hver cirkel deles i 8, og smøres med pesto.
Frankfurterne deles i 8, og rulles fra den brede ende af trekanterne til spidsen. Det er vigtigt spidsen er i bunden, da den ellers kan åbne sig under bagning.
Hornene smøres med neutral olie og drysses evt med frø. De bages i ca 15 min ved 200C til de er blevet gyldne.
No comments:
Post a Comment