Mmm, disse forårsruller smager SÅ godt. De smager meget bedre end de ser ud. Jeg er ikke helt ferm til at folde dem endnu, og de er stegt i ovnen for at spare kalorier. Vi spiste salat og majskolber til.
ca 40 stk
- Forårsrulledej (fås på frost hos grønthandlere)
- 400g kylling
- 1/2 spidskål
- 6 svampe
- 3 gulerødder
- 4-5dl rødvin
- 1dl vand
- 2 rødløg
- spidskommen, salt, rosmarin, peber, cayennepeber
Forårsrulle dejen optøs et par timer før, og lige inden forårsrullerne skal laves vædes et viskestykke og ligges om dejen. Dette er vigtigt så de ikke udtørre, for så kan man ikke få dem fra hinanden.
Kyllingen steges i olie i et par minutter. Derefter tilsættes nogle dl rødvin, og der krydres med alle krydderierne.
Rødlæg hakkes, og svitses i olie. Derefter tilsættes finthakket spidskål, gulerødder og svampene. Disse svitses i et par minutter og vand og rødvin tilsættes. Derefter krydres med spidskommen, salt, peber og cayennepeber.
Kyllingen blandes med grøntsagerne, og det varmes indtil væsken er næsten fordampet.
Der ligges en spiseskefuld eller to på hver dejplade, og den foldes. Herefter kan man enten stege den i olie, eller smøre den med olie og varme den i ovnen.
No comments:
Post a Comment