Monday, October 8, 2012

Rodfrugtsuppe


Uhh, det er begyndt at blive rigtig koldt udenfor. Heldigvis er der masser af mad der gør kulden lidt hyggeligere. Jeg fik besøg til madklub, og serverede denne suppe med soltørredetomat/hvidløgs flute, rosmarinfocaccia og hummus. 

8 personer:


  • 1kg rødbede
  • ½kg gulerødder
  • 1kg persillerod
  • 2-3cm ingefær
  • 2stk løg
  • 4-5fed hvidløg
  • 1-3L grøntsagsbouillion (alt efter hvilken konsistens man ønsker)
  • et stort skvat æblecidereddike (eller anden syre)
  • Timian, salt, peber, cayennepeber
Rodfrugter, ingefær, løg og hvidløg skæres i stykker og svitses. Derefter tilsættes bouillion/vand, og det småkoger indtil rodfrugterne er møre. Derefter blendes massen, og krydres. 

No comments:

Post a Comment